Nektaryna, kozi ser i sałatka migdałowa może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 243 kalorie, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz slivered migdały, kozi ser, ocet winny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z nektaryną, burakami i kozim serem, Sałatka nektarynowa z grzankami z koziego sera, oraz Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sałatę, nektaryny, cebulę, kozi ser i migdały w dużej misce sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Nektaryna
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W małej misce, połączyć ocet i musztardę. Doprawić solą i pieprzem; ubijać aż sól się rozpuści. Powoli dodawać oba oleje, stale ubijając, aż do wymieszania i zagęszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Tuż przed podaniem wlać sos na sałatkę; dobrze wymieszać.