Sałatka z muszli z sosem maślano-szczypiorkowym
Sałatka z muszli z sosem maślano-szczypiorkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka rukoli dla niemowląt, pieprzu, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Rzymska Z Sosem Maślano-Szczypiorkowym, Sałatka z kurczaka smażonego z sosem maślano-szczypiorkowym, oraz Sałatka kukurydziana z sosem maślano-szczypiorkowym i boczkiem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dodać groszek do makaronu podczas ostatnich 2 minut gotowania.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Podczas gotowania makaronu, połączyć majonez i dalej 6 składników (przez czosnek) w dużej misce.
Dodać mieszaninę makaronu i rukoli; wrzucić do herbu.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj prosciutto; smażyć 2 minuty.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Posypać prosciutto sałatką.