Sałatka Z Mrożonych Przegrzebków
Sałatka z mrożonego przegrzebka to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, majonez, rozdartą rukolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka, oraz Sałatka Z Grillowanego Przegrzebka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż przegrzebki w koszu na parze nad wrzącą wodą. Okładka, i pary 5 do 7 minut lub do czasu zakończenia.
Umieścić w płytkim naczyniu; skropić sokiem z limonki. Kryj się i wyluzuj.
Rukolę i kolejne 5 składników przetworzyć w maszynce lub blenderze, aż będzie gładka; schłodzić.
Ułóż mieszane warzywa sałatkowe na indywidualnych talerzach; top równomiernie z przegrzebkami i mieszanką rukoli.
Uwaga: nasz personel kuchni testowej tak bardzo polubił mieszankę rukoli, że polecili ją podwoić.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.