Sałatka z maślaną sałatą z chrupiącą Prosciutto, chipsami z boczniaków, Cabrales i gruszkami

Sałatka z maślaną sałatą z chrupiącą Prosciutto, chipsami z boczniaków, Cabrales i gruszkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 5,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bostońską, sól koszerną, ocet winny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałata maślana Sałatka z krewetek z gruszkami i serem pleśniowym, Gulasz z ostryg z chrupiącą Prosciutto, oraz Sałatka z cykorii z chrupiącą Prosciutto i ciepłą szalotką-masło Vi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wyjmij boczniaki z łodygi i pociągnij je na kawałki wielkości kęsa (mniejsze można pozostawić w całości).
Dodaj je do miski wraz z odrobiną oliwy z oliwek. Doprawić solą i rozgniecionym czerwonym pieprzem, do smaku i wrzucić do herbu.
Rozłóż przyprawione grzyby na 2 blachach do pieczenia w jednej warstwie. Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż grzyby będą jakby "ugotowane" na dnie blachy do pieczenia, około 10 do 12 minut.
Wyjmij blachę do pieczenia z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 3 do 5 minut. Zeskrobać chipsy grzybowe z dna blachy do pieczenia za pomocą skrobaka i rezerwy w małej misce.
Pokrój prosciutto poprzecznie na paski 1/2 cala. Postaraj się ich rozdzielić. Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek i umieścić na małym ogniu.
Połóż paski prosciutto na patelni, a kiedy zaczną się kurczyć i kurczyć, dodaj więcej pasków do patelni. Kiedy paski stają się chrupiące i marszczone, daj im polewę z czerwonego octu winnego. Szybko wymieszać i wyłączyć ogień.
Usuń Paski Na Ręczniki papierowe, aż będą gotowe do użycia. Są one najlepsze, gdy są gotowane w dniu użycia.
Oddziel liście sałaty, usuwając wszelkie grube żebra. Umyć i osuszyć w razie potrzeby; zwykle ta sałata jest dość czysta i zdrowo wygląda.
Dodaj sałatę do dużej miski i wrzucić w pieczarkach chipsy, pokrojone gruszki i ser pleśniowy. Ubierz z czerwonego octu winnego, oliwy z oliwek i soli, do smaku. Sprawdź przyprawę, aby upewnić się, że sałatka jest odpowiednio ubrana. Ułóż sałatkę na talerzach i posyp paskami prosciutto.
Niech każdy powie Ci, że jesteś super gwiazdą!!!