Sałatka Z Masłem Orzechowym Kandyzowanym

Sałatka Z Masłem Orzechowym Kandyzowanym
Kandyzowana Sałatka z masłem orzechowym jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 338 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać połówki orzecha włoskiego, zakupiony sos sałatkowy, więcej łyżek cukru i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Kandyzowanych Orzechów Włoskich, Sałatka z parmezanem i kandyzowanymi orzechami, oraz Sałatka Z Czerwonych Liści I Kandyzowanych Orzechów Włoskich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wyłożyć duży arkusz ciastek folią i spryskać sprayem zapobiegającym przywieraniu. W patelni 10-calowej na średnim ogniu dodaj 6 łyżek cukru i soku pomarańczowo-mandarynkowego. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodać orzechy włoskie. Gotuj, aż cukier zostanie wchłonięty i mieszanina zacznie karmelizować się wokół orzechów włoskich, stale mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
W małej misce wymieszaj cynamon i pozostałe 3 łyżki cukru. Wrzucić orzechy włoskie w cynamonie-cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieścić orzechy włoskie w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec, aż orzechy włoskie pojawiają krystalizuje i tosty, o 8 protokół. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Umieść 4 do 6 suchych liści sałaty na każdym talerzu. Losowo umieść segmenty pomarańczy, plastry cebuli i orzechy włoskie na każdym łóżku sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Skropić 2 łyżki sosu na wierzchu każdej sałatki i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn