Sałatka Z Masłem Orzechowym Kandyzowanym
Kandyzowana Sałatka z masłem orzechowym jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 338 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać połówki orzecha włoskiego, zakupiony sos sałatkowy, więcej łyżek cukru i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Kandyzowanych Orzechów Włoskich, Sałatka z parmezanem i kandyzowanymi orzechami, oraz Sałatka Z Czerwonych Liści I Kandyzowanych Orzechów Włoskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wyłożyć duży arkusz ciastek folią i spryskać sprayem zapobiegającym przywieraniu. W patelni 10-calowej na średnim ogniu dodaj 6 łyżek cukru i soku pomarańczowo-mandarynkowego. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodać orzechy włoskie. Gotuj, aż cukier zostanie wchłonięty i mieszanina zacznie karmelizować się wokół orzechów włoskich, stale mieszając, około 2 minut.
W małej misce wymieszaj cynamon i pozostałe 3 łyżki cukru. Wrzucić orzechy włoskie w cynamonie-cukier.
Umieścić orzechy włoskie w jednej warstwie na przygotowanym arkuszu cookie.
Piec, aż orzechy włoskie pojawiają krystalizuje i tosty, o 8 protokół. Odłogowanie
Umieść 4 do 6 suchych liści sałaty na każdym talerzu. Losowo umieść segmenty pomarańczy, plastry cebuli i orzechy włoskie na każdym łóżku sałaty.
Skropić 2 łyżki sosu na wierzchu każdej sałatki i podawać.