Sałatka z marokańskiego bulguru i ciecierzycy

Sałatka z marokańskiego bulguru i ciecierzycy
Marokańsko-przyprawiony Bulgur i sałatka z ciecierzycy jest wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką sól, wodę, bulgur i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marokańska Zupa Z Ciecierzycy, Marokańska Zupa Z Ciecierzycy, oraz Marokańska zupa marchewkowa z ciecierzycy.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć wrzącą wodę i bulgur w dużej misce. Przykryć i odstawić na 20 minut lub do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj bulgur, marchew, i pozostałe składniki do mieszaniny soku, i wrzucić dobrze do herbu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
BulgurBulgur
SokSok
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn