Sałatka z marchwi i rzepy z koperkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Marchew i rzepa Slaw z koperkiem może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Rzepa Slaw, Kalarepa i rzepa, oraz Jicaman i rzepa Slaw.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużej misce; wrzucić, aż dokładnie połączone.
Ubijamy ocet i kolejne 6 składników.
Wlać sos na warzywa, i wrzucić, aż slaw jest równomiernie pokryte. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do 2 dni.
Wrzucić slaw tuż przed podaniem; doprawić dodatkowo koszerną solą i czarnym pieprzem, w razie potrzeby.
Reprinted from the Lee Bros. Simple fresh Southern by Matt Lee and Ted Lee. Copyright 2009 by Matt Lee and Ted Lee. Opublikowane przez Clarkson Potter, oddział Random House, Inc.