Sałatka Z Marchwi
Sałatka z marchwi trwa około 13 minut od początku do końca. Za 49 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 117 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 224 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga soli, pieprzu cayenne, pietruszki o płaskich liściach i czosnku. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 94%, co jest ogromne. Spróbuj Marchew Sambharo / jak zrobić ciepłą sałatkę z marchwi gudżarati, Wiosenna Sałatka Pean i marchwiowa z pesto z marchwi, oraz marchew sambharo, jak zrobić sałatkę z marchwi gudżarati dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zagotuj duży garnek osolonej wody.
Dodaj całe marchewki (przekrój je na pół, jeśli nie mieszczą się w garnku) i gotuj, aż będą gotowe, około 8 do 10 minut.
Odcedź i pokrój marchewki w plastry o grubości 1/2 cala.
W dużej misce wymieszaj sok z cytryny, czosnek, kminek, cayenne i sól. Powoli skrop oliwą do zemulgowania i dodaj pietruszkę.
Dodaj ugotowaną marchewkę i wymieszaj, aby połączyć.
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Sałatka w menu? Spróbuj połączyć się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison de la Villette Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Maison de la Villette Chardonnay]()
Maison de la Villette Chardonnay
Piękny złoty kolor z subtelnym nosem białych kwiatów i cytrusów. Orzeźwiające i złożone białe wino z cytrynowym ciastem, świeżymi zapachami bananów i gruszek, a następnie prażonymi nutami praliny, wanilii i kandyzowanych kasztanów. Idealne podawane samodzielnie jako aperitif lub z owocami morza, grillowanymi rybami i sałatkami.Po 10-12 dniach fermentacji z dębem francuskim i amerykańskim następuje miękkie 6-miesięczne dojrzewanie na naturalnych kłamstwach wina. Około połowa końcowej mieszanki kończy fermentację jabłkowo-mlekową, co pozwala zachować naturalną kwasowość. Wczesne butelkowanie pozwala uchwycić świeżość i podstawowe smaki.