Sałatka Z Mandarynki

Sałatka Z Mandarynki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Miętowanej sałatki mandarynkowej. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka zielonej cebuli, pieprzu, pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżką wynik 26%, to danie nie jest tak wielki. Podobne przepisy obejmują Minted Mandarin Margaritas, Ciasto mandarynkowo-Polentowe z syropem mandarynkowym, oraz Sałatka Z Groszku.

Instrukcje

1
Na małej, ciężkiej patelni rozpuścić 1/4 szklanki cukru na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj migdały i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
3
Rozprowadzić na nasmarowanym arkuszu folii; w razie potrzeby rozbić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
W dużej misce połącz warzywa sałatkowe, ogórek, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Do opatrunku, w małej misce, ubić olej, ocet, pietruszkę, miętę, sok z cytryny, sól, pieprz, sos pieprzowy i pozostały cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Mżawka pożądaną ilość na sałatkę; wrzucić do płaszcza. Wierzch z pomarańczami i migdałami. Przechowywać w lodówce resztki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn