Sałatka z makaronem ziołowym (bułka) jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, mięty, ogórka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bułka (Wietnamska Sałatka Z Makaronem Ziołowym), Tygrysia Krewetka, makaron i sałatka ziołowa, oraz Pokrojony Pięciopalczasty Indyk z sałatką ziołowo-makaronową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wermiszel gotować zgodnie z instrukcją opakowania.
2
Odcedzić, spłukać zimną wodą, włożyć do miski i przykryć ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Przed podaniem sprawdź makaron; jeśli jest żelowy, spłucz ponownie i odcedz. Goście składają własne sałatki: najpierw makaron, potem zioła (luźno rozdarte), ogórek i kiełki, potem dodatki, potem ozdoby i mżawka z limonki i / lub sosu do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelki
Gałązki Kopru Włoskiego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Kiełki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie