Sałatka z makaronem z boczkiem i pomidorami to bezmleczne danie główne. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 721 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka makaronu orecchiette, sól i pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z boczku i koncentratu pomidorowego, Boczek Pomidor Awokado Makaron Sałatka, oraz Kremowa Sałatka z boczku pomidorowo-awokado z makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron, mieszając od czasu do czasu, aż al dente, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić i odstawić.
3
Tymczasem, miejsce boczek na dużej patelni na średnim ogniu i gotować, aż chrupiące i rumiane, o 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, Obrane
4
Wyrzucić wszystkie, ale 2 łyżki. boczek tłuszcz i zmniejszyć ogień do średniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
5
Dodać oliwę z oliwek. Gdy jest gorąca, dodaj kukurydzę i gotuj przez 3 do 4 minut (1 do 2 minut, jeśli kukurydza była zamrożona).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Dodaj pomidory i gotować, aż tylko zmięknie, 1 do 2 protokół. Wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Zdjąć z ognia.
8
Powrót makaron do dużego garnka i dodać boczek i warzywa. Doprawić solą i pieprzem. Wrzucić delikatnie połączyć. Ogrzać na średnim ogniu przez 2 minuty. Wymieszać z bazylią tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem