Sałatka Z Makaronem Warzywnym
Need a dairy free side dish? Sałatka z makaronem warzywnym może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu chile, sól, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, Sałatka pastanowo-warzywna, oraz Sałatka Z Makaronem Warzywnym.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować spirale makaronu w wrzenia, aż miękki, ale twarde do zgryzu, o 8 protokół; odcedzić. Makaron opłukać zimną wodą do ostygnięcia; odcedzić.
Wrzucić odsączone makaron, słodka cebula, zielona papryka, papryka chile, pomidory, i ogórek razem w dużej misce.
W osobnej misce ubić oliwę z oliwek, sos pomidorowy, sok z limonki, ocet z czerwonego wina, czosnek w proszku, sól i czarny pieprz; skropić mieszanką makaronu i wymieszać.
Schłodzić w lodówce 2 godziny; wymieszać do podania.