Sałatka z makaronem muszlowym z łososiem i zieloną fasolką

Sałatka z makaronem muszlowym z łososiem i zieloną fasolką
Jeśli masz w pobliżu 35 minut do spędzenia w kuchni Sałatka z makaronu muszlowego z łososiem i zieloną fasolką może być wyjątkowa pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 3G tłuszczu i w sumie 103 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jogurtu, twarogu, zielonej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako danie główne w bardzo przystępnej cenie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 39%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Makaron z łososiem z zieloną fasolką i winegretem cytrynowo-tymiankowym, Makaron z łososiem z zieloną fasolką i winegretem cytrynowo-tymiankowym, oraz Wędzony łosoś z sałatką jajeczną i zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek osolonej wody, dodaj makaron i gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedź i opłucz makaron pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Odcedź ponownie i odstaw na bok.
4
Blanszuj fasolkę szparagową we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Odcedź i spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Odcedź ponownie i odstaw na bok.
7
W robocie kuchennym lub przez sito przecier twarogowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Połącz z jogurtem i sokiem z cytryny; dobrze wymieszaj
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
9
W dużej misce wymieszaj makaron, fasolkę szparagową, mieszankę jogurtową i koperek; wymieszać, aby wymieszać. Wyrzuć skórę z łososia i połam na kawałki; dodaj do sałatki i delikatnie wymieszaj, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodaj pieprz do smaku. Linia serwująca talerz z liśćmi sałaty i sałatką z kopca na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn