Sałatka z makaronem muszlowym z łososiem i zieloną fasolką

Jeśli masz w pobliżu 35 minut do spędzenia w kuchni Sałatka z makaronu muszlowego z łososiem i zieloną fasolką może być wyjątkowa pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 3G tłuszczu i w sumie 103 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 95 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jogurtu, twarogu, zielonej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Działa dobrze jako danie główne w bardzo przystępnej cenie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 39%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Makaron z łososiem z zieloną fasolką i winegretem cytrynowo-tymiankowym, Makaron z łososiem z zieloną fasolką i winegretem cytrynowo-tymiankowym, oraz Wędzony łosoś z sałatką jajeczną i zieloną fasolką.
Instrukcje
Zagotuj duży garnek osolonej wody, dodaj makaron i gotuj do al dente.
Odcedź i opłucz makaron pod zimną bieżącą wodą.
Odcedź ponownie i odstaw na bok.
Blanszuj fasolkę szparagową we wrzącej wodzie przez 2 minuty.
Odcedź i spłucz pod zimną bieżącą wodą.
Odcedź ponownie i odstaw na bok.
W robocie kuchennym lub przez sito przecier twarogowy.
Połącz z jogurtem i sokiem z cytryny; dobrze wymieszaj
W dużej misce wymieszaj makaron, fasolkę szparagową, mieszankę jogurtową i koperek; wymieszać, aby wymieszać. Wyrzuć skórę z łososia i połam na kawałki; dodaj do sałatki i delikatnie wymieszaj, aby wymieszać.
Dodaj pieprz do smaku. Linia serwująca talerz z liśćmi sałaty i sałatką z kopca na wierzchu.