Sałatka Z Makaronem

Sałatka Z Makaronem
Sałatka z makaronem jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 10. Jeśli masz pietruszkę, pieprz, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka z makaronem z muszli morskiej lub sałatka z makaronem Wheelie, Sałatka makaronowa pieczona wegetariańska z makaronem z soczewicy Cukiniowej, oraz O letniej sałatce z makaronem i o tym, dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
W dużej misce ubijamy ocet i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać oliwę w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Dodaj makaron, ser i pozostałe składniki, rzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
5
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić 8 godzin.
6
Przygotowanie: 35 min.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn