Sałatka Z Liści Brukselki

Sałatka Z Liści Brukselki
Sałatka z liści brukselki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 301 kalorii, 11g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka brukselki, pecorino romano, belgijskiej endywii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Sałatka Z Liści Brukselki, Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano, oraz Sałatka Z Brukselki.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dressing: w małej misce ubij razem oliwę z oliwek i sok z cytryny, aż się połączą. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Sałatka: za pomocą małego noża do parkowania Usuń zewnętrzne liście z brukselki. Zarezerwuj rdzenie do innego użytku. Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
4
Dodać liście brukselki i gotować przez 1 minutę.
5
Odcedzić i umieścić w misce z lodowatej wody, a następnie przenieść do durszlaka do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Włożyć liście brukselki, rukolę, endywię i migdały do dużej salaterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
RukolaRukola
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj opatrunek i wrzucić razem.
8
Posypać serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn