Sałatka z kędzierzawego jarmużu z sosem sezamowo-sojowym
Sałatka z kędzierzawego jarmużu z sosem sezamowo-sojowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 136 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 98 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sezamu, kędzierzawy kędzierzawy, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Sos Sojowo-Sezamowy, Blanszowana Sałatka z kapusty z sosem sezamowym, figami i awokado, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli.
Instrukcje
Tostować nasiona sezamu na patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż złoty, 3 do 5 minut.
Zeskrobać do małej miski.
Czosnek ubić, 2 łyżki. odżywcze drożdże, sos sojowy, cukier, ocet i olej sezamowy w dużej misce.
Dodać jarmuż i czerwoną cebulę i wrzucić do herbu.
Posypać sezamem, wrzucić ponownie i podawać.
Dodaj więcej drożdży, jeśli chcesz.
* Znajdź odżywcze drożdże w naturalnych produktach spożywczych i dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych.