Sałatka z kurczakiem z zieloną fasolką i prażonymi orzechami włoskimi
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka orzechów włoskich, mięty, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą, FASOLKA SZPARAGOWA Z PRAŻONYMI ORZECHAMI WŁOSKIMI I SUSZONYM WINEGRETEM WIŚNIOWYM, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i suszonym winegretem wiśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziarna pary, Pokryte, 6 minut lub do crisp-tender.
Fasola, kurczak, pietruszka, orzechy i mięta połączyć w dużej misce.
Połączyć ocet, olej, sól i pieprz w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Wlać mieszaninę fasoli; dobrze wymieszać.