Sałatka z kurczakiem z chrupiącym boczkiem
Sałatka z kurczaka z chrupiącym boczkiem to bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1104 kalorii, 76g białka, oraz 82g tłuszczu każdy. Na 4,41 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cykorię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest znakomite. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Chrupiąca i chrupiąca Sałatka z kurczakiem, Chrupiący Kurczak z sercami palmowymi, oraz Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko.
Instrukcje
Składniki na dressing wymieszać z odrobiną przypraw. Wymieszać z kurczakiem i w razie potrzeby poluzować wodą.
Powoli gotować boczek na dużej patelni, aż chrupiące i tłuszczu zabraknie.
Osuszyć na papierze kuchennym. W międzyczasie cebulę wymieszać z olejem, octem i przyprawami.
Cebulę wrzucić z rukolą, cykorią i ogórkiem, a następnie wyłożyć na talerz. Łyżka kurczaka na wierzchu, a następnie złamać lub posiekać boczek na wierzchu.
Podawać z chrupiącym chlebem.