Sałatka Z Kurczakiem Poblano
Sałatka z kurczaka Poblano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1141 kalorii, 61g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz seler, cebulę, paprykę poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Spróbuj Sos sałatkowy Poblano Cilantro z pikantną sałatką z kurczaka, Sałatka Z Kurczakiem Poblano, oraz Sałatka z kurczaka z Poblano Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (175 stopni C).
Posmarować paprykę poblano niewielką ilością oleju lub sprayu do gotowania.
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika. Na blasze do pieczenia połącz cebulę, czerwoną i zieloną paprykę, seler i kukurydzę.
Warzywa i paprykę pieczemy około 15 minut w rozgrzanym piekarniku. Od czasu do czasu sprawdzaj i obracaj lub mieszaj w razie potrzeby,aby nawet przyrumienić.
Wyjąć z piekarnika i przechowywać w lodówce, aż potrzebne.
Rozdzieraj tortille kukurydziane na kawałki i umieść je w robocie kuchennym. Proces do drobnych okruchów. W razie potrzeby wykonaj to w mniejszych partiach.
Ułożyć okruchy na talerzu. W płytkiej misce ubijamy jajka i mleko.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Połówki piersi kurczaka zanurzyć w okruchach tortilli, aby je pokryć, następnie w mieszaninie jaj i ponownie w okruchach tortilli, aby nadać im ładną grubą powłokę. Smażyć kurczaka na złoty kolor z każdej strony, o 4 protokół z każdej strony. Jeśli twój kurczak jest gruby i nie jest gotowany, gdy powłoka jest rumiana, możesz umieścić go w gorącym piekarniku, aby go zakończyć. Po zakończeniu przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia.
Obrać i posadzić paprykę poblano.
Umieścić w robocie kuchennym wraz z majonezem. Puree, aż będzie gładka i odstawić.
Gdy wszystko wystygnie, pokroić w kostkę piersi kurczaka. W dużym robocie kuchennym połącz kurczaka i pieczone warzywa. Mieszamy w majonezie poblano aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem według uznania.