Sałatka z kurczakiem i truskawkami-szpinak

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z kurczaka i truskawkowo-szpinakowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 267 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki wielkości kęsa szpinak, ocet balsamiczny, owoce do smarowania truskawek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z kurczakiem i truskawkami-szpinak, Sałatka Z Kurczakiem-Szpinakiem-Truskawką, oraz Sałatka Z Kurczaka Truskawka Szpinak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing aż do wymieszania; odstawić.
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować kurczaka na patelni 15 do 20 minut, obracając raz, aż sok z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (170°F).
Usuń kurczaka do deski do krojenia.
Dodaj opatrunek na patelni; wymieszać poluzować wszelkie kapieli patelni.
Kurczaka pokroić w plasterki. Wśród 4 talerzy, podzielić szpinak. Wierzch z kurczakiem, truskawkami i serem.
Posypać orzechami włoskimi.