Sałatka z kurczaka z wątróbką z gorącym boczkiem i grzankami

Sałatka z kurczaka z wątróbką z gorącym sosem Boczkowym i grzankami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1088 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,74 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, chleb, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 86%. Spróbuj Smażona Sałatka z wątróbki drobiowej, boczku i pomidorów z sosem Ranczo, Sałatka z kurczaka z boczkiem Buffalo z grzankami z kozą i serem pleśniowym, oraz Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kostki chleba wrzucić z 2 łyżkami oleju i umieścić na dużej blasze do pieczenia.
Piec, mieszając raz lub dwa razy, aż kostki chleba są chrupiące i złociste, o 15 protokół.
W dużej misce, połączyć Fryz, cebula, 1/2 łyżeczki soli, i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Na dużej patelni nieprzywierającej gotować boczek, aż będzie chrupiący.
Usunąć boczek i wlać tłuszcz do miarki.
Dodać tyle oleju, aby 1/2 szklanki i rezerwy na krok
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu. Wątróbki z kurczaka doprawić zielem angielskim, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Włóż wątróbki na patelnię, w razie potrzeby w dwóch partiach i gotuj 2 minuty. Włączyć i gotować, aż rumiane, o 2 minut dłużej. Wątroba nadal powinna być różowa w środku.
Usunąć wątróbki z patelni i umieścić w ciepłym miejscu.
Dodać zarezerwowane 1/2 Puchar tłuszczu i boczek na patelni.
Podgrzać na umiarkowanie wysokim ogniu, aż bekon skwierczy.
Na sałatkę wlać gorący boczek i tłuszcz i wrzucić. Wrzucić ocet, a następnie grzanki.
Ułóż sałatkę na talerzach i wierzch z wątróbkami.
Zalecenia dotyczące wina: potrawy, które przecinają granicę między sałatką a mięsem, wymagają szczególnie elastycznych win. Lekkie czerwone, które są niskie w taninie, aby uniknąć zderzenia z octem, mogą działać dobrze; spróbuj Bardolino. Prawie każde wytrawne wino ros byłoby również dobre.