Sałatka z kurczaka z grilla z ciepłym dressingiem musztardowym

Sałatka z kurczaka z grilla z ciepłym dressingiem musztardowym
Przepis na grillowaną sałatkę z kurczaka z ciepłym dressingiem musztardowym można przygotować w około 35 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,3 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką bulion z kurczaka, połówki piersi z kurczaka, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest idealny do Czwartego Lipca. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka Z Rukwi Wodnej Z Ciepłym Dressingiem Musztardowym, Sałatka Z Rukwi Wodnej Z Ciepłym Dressingiem Musztardowym, oraz Ciepła sałatka ziemniaczana z dressingiem z gorczycy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połowę włożyć do rondla i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Posmaruj pozostały winegret krążkami kurczaka i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Grilluj kurczaka i cebulę pod przykryciem na średnim ogniu przez 12 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pokrój kurczaka na 1/2 cala. plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6
W dużej misce lub na talerzach sałatkowych ułóż Rzym, cebulę, kurczaka, czerwoną paprykę i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podgrzej zarezerwowany winegret; skrop sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn