Sałatka z kurczaka z awokado Vinaigrette

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Kurczak Pastor Sałatka z awokado Vinaigrette może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 509 kalorii, 48g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 5,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz miód, awokado vinaigrette, kulki mozzarelli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kurczaka z awokado z miodem musztarda Vinaigrette, 15 minutowa Sałatka z kurczaka z awokado Caprese z balsamicznym winegretem, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa al Pastor z Avocado Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Umieść kurczaka w dużej torbie zamrażarki z zamkiem błyskawicznym.
Wlać mieszaninę soku pomarańczowego na kurczaka. Uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
około 15 minut lub do zakończenia, obracając raz. Całkowicie schłodzić; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę. Kurczaka pokroić w paski i posypać sezamem.
Połączyć warzywa sałatkowe, pomidory, ogórek, i mozzarella, podrzucając dobrze. Top z paskami kurczaka, i podawać z awokado Vinaigrette.