Sałatka z kurczaka truskawka szpinak z sosem imbirowo-limonkowym

Sałatka z kurczaka truskawka szpinak z sosem imbirowo-limonkowym jest bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, ścinane migdały, olej kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Dzień Matki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tęczowa Sałatka owocowo-szpinakowa z sosem miodowo-imbirowym, Sałatka z kurczaka sezamowego z sosem imbirowo-limonkowym, oraz Azjatycka Sałatka Z Kurczakiem Z Sosem Chili, Imbirem I Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieść kurczaka na patelni, doprawić czosnkiem w proszku i gotować 10 minut z każdej strony lub do momentu, aż soki biegną jasne. Odstawić.
W misce wymieszaj majonez, sok z limonki, imbir i mleko.
Ułóż szpinak na serwowaniu potraw. Udekorować kurczakiem i truskawkami, posypać migdałami i skropić dressingiem. Doprawić pieprzem do podania.