Sałatka z kurczaka pomarańczowa z fetą

Sałatka z kurczaka pomarańczowa z fetą
Pomarańczowa Sałatka z kurczakiem z Fetanem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, marchew pokrojona w zapałki, rozdarta sałata liściowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarny ryż salaterki z Chipotle Pomarańczowy kurczak, nerkowce + Feta, Sałatka Z Fety, Endywii I Pomarańczy, oraz Sałatka pomidorowo-pomarańczowa z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść kurczaka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Odstawić.
4
Sałatę i kolejne 5 składników (przez cebulę) połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz koncentrat soku pomarańczowego, ocet, olej, sól i czarny pieprz; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Wlać mieszaninę soku na mieszaninę sałaty, podrzucając do płaszcza. Podzielić mieszaninę sałaty równomiernie między 4 talerze; top równomiernie z kurczaka, pomarańcze i migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn