Sałatka Z Kurczaka Buffalo
Sałatka z kurczaka Buffalo jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 22g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z kurczaka, sól i pieprz, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka Z Kurczaka Buffalo, Sałatka Z Kurczaka Buffalo, oraz Sałatka Z Kurczaka Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem ostrożnie pokrój pierś z kurczaka na pół od góry do dołu - - - co oznacza, że będziesz miał dwie podobnie duże piersi z kurczaka, które są znacznie cieńsze.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na małej patelni na średnim ogniu. Sól i pieprz po obu stronach kawałków piersi kurczaka i smażyć je na patelni z obu stron, aż będą gotowe. Zdobądź jak najwięcej złotego koloru na kurczaku, jak możesz. Po zakończeniu, usunąć kurczaka z patelni i wylać nadmiar tłuszczu / oleju(ale nie czyścić patelni.) Powrót kurczaka na patelnię i zalać gorącym sosem. Przekręć kurczaka, aby pokryć go z obu stron i pozostaw w sosie podczas przygotowywania pozostałych składników. (
Ciepło nie powinno być pod patelnią.) Wrzucić sałatę do dużej miski z wystarczającą ilością sosu sałatkowego, aby lekko ją pokryć (cienki sos z odrobiną mleka, jeśli jest zbyt ponury.) Sałatkę wrzucić do dwóch oddzielnych misek.
Posypać ser pleśniowy kruszy się na wierzchu. Kurczaka pokroić w cienkie plasterki (na ukos) i ułożyć na wierzchu każdej sałatki. (Dip plastry z powrotem do sosu, jeśli to konieczne, aby naprawdę płaszcz je.) Całość udekorować serem pleśniowym i podawać z serem selerowym.