Sałatka z kukurydzą i pieczoną czerwoną papryką
Kukurydza i pieczona Sałatka z czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, mielony imbir, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj A-Maize-Ing Grace: Risotto z czerwoną papryką, kukurydzą i boczkiem, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kukurydzę, ocet winny czerwony, czerwona papryka, kolendra, cukier, oliwa z oliwek, kminek, płatki czerwonej papryki, chili w proszku i imbir razem w rondlu; doprowadzić do wrzenia, często mieszając, aby rozpuścić cukier. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować, aż płyn odparuje, o 25 protokół.