Sałatka z kukurydzy, pomidorów i awokado Aida
Sałatka z kukurydzy, pomidorów i awokado Aidy to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.82 za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 16G białka, oraz 34g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, kłosy kukurydzy, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Awokado, Pomidorów I Kukurydzy, Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów, oraz Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz składniki dressingu w blenderze, używając 2 łyżeczek soli i pieprzu do smaku; proces aż będzie gładki.
Składniki sałatki połączyć w dużej misce i wymieszać z dressingiem.
Odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem, lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.