Sałatka z kukurydzy i dzikiego ryżu

Sałatka z kukurydzy i dzikiego ryżu
Sałatka z kukurydzy i dzikiego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka sosu sojowego, skórki pomarańczowej, mieszanki ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z dzikiego ryżu z kukurydzą i Black-Eyed Peas, Sałatka z dzikiego ryżu ze zwęgloną kukurydzą, kminkiem przyprawionym pekanami i fetą, oraz Zupa kukurydziana z dzikim ryżem.

Instrukcje

1
Ryż gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Odstawić; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Połącz ryż, kukurydzę i pozostałe składniki w misce; dobrze wymieszaj. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn