Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym

Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym
Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym może być po prostu bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,77 USD za porcję. Ta przystawka ma 272 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1312 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, paprykę, fasolę garbanzo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym, Sałatka z awokado, czarnej fasoli i kukurydzy z winegretem z limonki i kminku, oraz Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i czerwonej papryki z winegretem z kolendry z limonki.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Do sałatki: rozgrzej Grill gazowy lub węglowy. Obierz łuski kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń jedwabie i wymień łuski. Namocz kukurydzę w zimnej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
4
Odcedź i umieść na grillu na 10 do 15 minut. Całkowicie ostudzić i usunąć łuski. Za pomocą ostrego noża usuń ziarna kukurydzy. W średniej misce wymieszaj grillowaną kukurydzę, czarną fasolę, fasolę garbanzo, paprykę i mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
KukurydzaKukurydza
PaprykaPapryka
Czarna FasolaCzarna Fasola
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Na winegret: w małej misce połącz skórkę z limonki, sok z limonki, ocet balsamiczny, bazylię i kminek. Powoli dodawaj olej, ciągle ubijając, aż mieszanina zgęstnieje. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
BazyliaBazylia
KminekKminek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Polej sałatkę winegretem i dobrze wymieszaj. Wstaw do lodówki na 1 godzinę i ponownie wrzuć przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn