Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym
Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, mielony kminek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z awokado, czarnej fasoli i kukurydzy z winegretem limonkowo-kminkowym, Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i czerwonej papryki z limonką Cilantro Vinaigrette, oraz Sałatka z czarnej fasoli z kukurydzą, czerwoną papryką, awokado i limonką-Cilantro Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do sałatki: rozgrzej grill gazowy lub węglowy. Obrać łuski kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Usuń jedwabie i wymień łuski. Kukurydzę moczyć w zimnej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
4
Odcedzić i umieścić na grillu na 10 do 15 minut. Całkowicie ostudzić i usunąć łuski. Za pomocą ostrego noża usuń ziarna kukurydzy. W średniej misce, wymieszać grillowaną kukurydzę, czarna fasola, fasola garbanzo, papryka, i mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Szklanki Kurczaka (ok. 6 Mrożonych Polędwiczek)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-o
5
Dla vinaigrette: w małej misce, połączyć skórkę z limonki, sok z limonki, ocet balsamiczny, bazylia i kminek. Powoli dodawać olej, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala