Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli

Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z kukurydzy i Czarnej Fasoli. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 302 kalorie, 11g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę jalapeño, oliwę z oliwek, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać fasolę i pozostałe składniki; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i odstawić 1 godzinę, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn