Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli

Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 60 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 95 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka pomidorów, sok z limonki, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Ugotuj kukurydzę zgodnie z zaleceniami na torbie. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
W dużej misce, wymieszać kukurydzę i pozostałe składniki z wyjątkiem awokado. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, co najmniej 1 godzinę. Wymieszaj awokado tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn