Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli

Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 60 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 95 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka pomidorów, sok z limonki, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Ugotuj kukurydzę zgodnie z zaleceniami na torbie. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
2
W dużej misce, wymieszać kukurydzę i pozostałe składniki z wyjątkiem awokado. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, co najmniej 1 godzinę. Wymieszaj awokado tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn