Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli
Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 166 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, kukurydza kernel, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać razem dressing, pieprz, kolendra, czerwona papryka, i kminek. Odstawić.
W dużej misce wymieszać pozostałe składniki. Wrzucić z opatrunkiem do płaszcza. Przykryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub na noc do mieszania smaków. Tuż przed podaniem wymieszaj mieszaninę, aby pokryć fasolę i kukurydzę dressingiem.