Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów

Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów
Sałatka z kukurydzy, awokado i pomidorów to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, sól, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Pomidorów Kukurydzianych Z Awokado, Sałatka z kukurydzy, pomidorów i awokado, oraz Sałatka Z Pomidorów, Kukurydzy I Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz kukurydzę, awokado, pomidory i cebulę w dużej szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Składniki dressingu wymieszać w innej misce, zalać sałatką i delikatnie wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn