Sałatka Z Krwawej Pomarańczy I Kopru Włoskiego
Blood Orange & Fennel Salad może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 247 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka orzechów pekan, kopru włoskiego, toskańskiego sosu domowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z krwawej pomarańczy i kopru włoskiego, Sałatka z krwawej pomarańczy i kopru włoskiego, oraz Sałatka Z Krwawej Pomarańczy I Kopru Włoskiego.
Instrukcje
Gotować orzechy i cukier w małej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 5 min. lub do momentu karmelizacji cukru, często mieszając.
Rozprowadzić w jednej warstwie na arkuszu papieru woskowanego natryskiwanego sprayem do gotowania; ostudzić 10 min. Rozbij się na kawałki.
W średniej misce wrzucić zieleninę z koprem włoskim, pomarańczami i cebulą.
Dodać opatrunek; lekko wymieszać.
Łyżka sałatki na 2 talerze; wierzch z orzechami.