Sałatka z krewetkami i Zielonymi Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać krewetki i zielony Chile Sałatka spróbować. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje $2.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ząbków czosnku, krewetki, chili w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielony Chile Makaron Z Krewetkami, Krewetki I Zielony Chile Quiche, oraz Krewetki Enchiladas z zielonym sosem Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Odstawić.
Połączyć krewetki i 1/2 łyżeczka chili w proszku; wrzucić dobrze.
Wrzucić krewetki, sałata, i pozostałe 4 składniki.
Dodaj mieszaninę chile, i wrzucić dobrze do herbu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.