Sałatka z krewetkami i makaronem z sosem imbirowym

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sałatka z krewetkami i makaronem z sosem imbirowym może być świetnym przepisem na wypróbowanie. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 439 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kliny wapienne, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z makaronem ryżowym z Endywią, krewetkami i sosem sojowo-imbirowym, Sałatka z makaronem Soba z sosem imbirowo-orzechowym, oraz Sałatka z makaronem wołowym z sosem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać makaron i gotować, aż al dente.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą. Osuszyć i przenieść do dużej miski.
Dodaj mieszankę coleslaw, szalotki, kolendra i krewetki.
W blenderze, połączyć sos teriyaki z imbirem i chile-sos czosnkowy i puree, aż będzie gładka. Po włączeniu maszyny powoli dodawać olej roślinny w cienkim strumieniu i puree, aż opatrunek zostanie emulgowany. Doprawić lekko solą.
Dodaj sos do miski z makaronem udon i wrzucić dobrze.
Podawać sałatkę z makaronem z klinami limonki z boku.