Sałatka z krewetek z jicamą i grillowaną kukurydzą

Sałatka z krewetek z jicamą i grillowaną kukurydzą
Blackened Sałatka z krewetek z Jicaman i kukurydza z grilla może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz czernienie przyprawy, paski tortilla, Cilantro-limonka dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blackened Shrimp Tacos z grillowaną kukurydzianą salsą wiśniową, Grillowana Sałatka Cezar Z Zasmażonymi Krewetkami, oraz Czarna fasola, Jícama i grillowana Sałatka kukurydziana.

Instrukcje

1
Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2
Mżawka 1 łyżka oliwy z oliwek nad krewetek; posypać przyprawami, podrzucając do herbu dobrze. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Wlać pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj krewetki; smażyć 2 do 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
5
Zdjąć z ognia.
6
Połącz jicama i grillowaną kukurydzę, sałatę i 1/2 szklanki sosu Kolendrowo-limonkowego w misce do serwowania. Top z krewetkami i chrupiącymi paskami Tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
JicamaJicama
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn