Sałatka z krewetek i rukoli z gorącym sosem musztardowym
Sałatka z krewetek i rukoli z gorącym sosem musztardowym jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać worcestershire, musztarda, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rukoli z sosem z nasion gorczycy, Sałatka z endywii i rukoli z winegretem z gorczycy, oraz Sałatka Z Korzenia Selera, Rzodkiewki I Rukoli Z Ziarnami Gorczycy Dre dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj musztardę z 1 1/2 łyżki wody.
Dodaj sok z cytryny, Worcestershire, olej, i ser.
Wykończenie przebarwione końcówki łodygi z endywii. Zerwać 30 do 36 zewnętrznych liści i ułożyć 3 liście na każdym talerzu sałatkowym.
Pozostały endywia pokroić na drobne kawałki.
Dodaj slivered endive, rukola, i krewetki do dressing w misce.
Sałatka kopiec równo na liściach endywii i doprawić do smaku solą i pieprzem.