Sałatka z kraba i awokado

Sałatka z kraba i awokado
Przepis na sałatkę z kraba i awokado można przygotować w około 30 minut. Za $3.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 285 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 33 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka grzanek, pomidorków koktajlowych, szczypiorku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 97%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy to Sałatka z kraba i awokado, Sałatka Z Awokado I Kraba, oraz Sałatka Z Awokado I Kraba.

Instrukcje

1
Zagotuj rondel z osoloną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj haricots verts i gotuj, aż będą chrupiące, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
3
Odcedź i uruchom pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Zmiksuj jogurt, majonez, sok z cytryny, szczypiorek, bazylię i anchois w blenderze na gładką masę. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do małej miski wrzuć mięso kraba, połowę awokado i około 1 łyżki dressingu jogurtowego. Wrzuć Rzym, grzanki, haricots verts i pozostałe awokado z pozostałym dressingiem do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos JogurtowySos Jogurtowy
Haricots VertsHaricots Verts
CrabmeatCrabmeat
GrzankiGrzanki
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podziel sałatkę rzymską na talerze, posyp pomidorami i umieść trochę mieszanki krabów na środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Chardonnay wyboru podpisu Pedroncelli. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Wybór Podpisu Pedroncelli Chardonnay
Bogate nuty cytryny, gruszki i miodu w bukiecie prowadzą do świeżych smaków jabłka, cytryny meyer i mango. Mieszanka dwóch partii Chardonnay dodaje zarówno walorów owocowych, jak i złożoności tostowanego dębu. Podkreślone jasną kwasowością wino kończy się chrupiącym, długim, trwałym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn