Sałatka z kozim serem i szampanem-szalotka Vinaigrette
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka rynkowa z kozim serem i szampanem-szalotka Vinaigrette może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kozi ser, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiąca Sałatka z kozim serem z szampanem Vinaigrette, Szampan-Szalotka Vinaigrette, oraz Sałatka rolnicza z przyprawionym kozim serem.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem. Buraki owinąć folią o dużej wytrzymałości.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub do miękkości.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. Odciąć korzenie buraka i łodygi; zetrzeć Skórki.
Każdy burak pokroić na 8 klinów.
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 4 minut lub do chrupkiego-miękkie.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; dobrze spuścić.
Fasolę i ciecierzycę połączyć w średniej misce.
W małej misce wymieszać szalotkę i kolejne 8 składników (przez pieprz), mieszając trzepaczką.
Dodać 2 łyżki sosu do buraków; wrzucić dobrze.
Połączyć 2 łyżki dressing i pomidory w misce; wrzucić delikatnie do herbu.
Dodaj pozostałe 1/4 Puchar dressing do mieszanki fasoli; podrzucając dobrze połączyć.
Umieść 3/4 szklanki mieszanki fasoli na każdym z 4 talerzy. Ułóż 4 kawałki buraków i pomidorów wokół mieszanki fasoli.
Każdą porcję posypać 2 łyżkami sera.