Sałatka z kopru włoskiego z Prosciutto i pistacjowym Pesto
Sałatka z kopru włoskiego z Prosciutto i pistacjowym Pesto jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 497 kalorii, 10g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, pietruszkę płaską, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery wieprzowo-koprowe z koprem włoskim, Sałatka z kopru włoskiego z brzoskwinią-sałatka z kopru włoskiego, oraz Marchew i pistacje Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pietruszkę, pistacje, tymianek, i ząbki czosnku w misce robota kuchennego; blend aż drobno posiekane. Przy uruchomionej maszynie stopniowo dodawaj oliwę z oliwek, przetwarzając aż do dobrego wymieszania. Doprawić pesto solą i pieprzem do smaku.
Umieścić koper włoski w dużej misce.
Dodaj pesto i wrzucić do herbu dobrze. Porwij prosciutto na 1-calowe kawałki i dodaj do miski. Delikatnie wrzucić do połączenia.