Sałatka z kopru włoskiego z cytryną
Sałatka z kopru włoskiego z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli, cukru, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z sałatką cytrynowo-Koprową, Sałatka z kopru włoskiego, cytryny i mięty, oraz Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i cytryny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Skropić olejem, posypać cukrem, solą i pieprzem. Rzucaj.
Dodać cytryny sekcje; wrzucić delikatnie połączyć. Przykryć i schłodzić przez 1 godzinę. Top z serem.