Sałatka z kopru włoskiego, Quinoa, pomarańczy, orzecha włoskiego i bazylii
Koper włoski, komosa ryżowa, pomarańcza, Orzech włoski i sałatka Bazyliowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepisy przystawek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 306 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, szalotkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest świetne. Spróbuj Komosa Ryżowa Z Krwawą Pomarańczą I Bazylią, Sałatka Z Kurczaka Z Koprem Włoskim, oraz Azjatycka Sałatka z gruszki, kopru włoskiego i orzecha włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć quinoa, koper włoski, i szalotki w dużej misce; odstawić.
W małej miseczce połączyć skórkę z cytryny i 7 kolejnych składników (Skórka z cytryny przez pieprz); dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę quinoa; wrzucić dobrze.
Łyżka 1 szklanka sałatki na każdym z 4 talerzy. Ułóż 1/2 szklanki pomarańczowych odcinków wokół każdej sałatki; posypać każdą sałatkę z 1 łyżką orzechów włoskich.