Sałatka z kopru włoskiego i trzech fasoli to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. Jeśli masz 2 cebulę, sól, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z fasoli i kopru włoskiego, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z fasoli Fava z koprem włoskim i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń końce zielonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2
Umieść kosz parowca w 1/2 cala wody w 2-quart rondlu lub patelni (woda nie powinna dotykać dna kosza).
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
3
Fasolkę szparagową włożyć do kosza na parowiec. Przykryć szczelnie i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Steam 10 do 12 minut lub aż ostry-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz Parowy
4
W dużej misce, wymieszać fasolkę szparagową i pozostałe składniki sałatki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W małym słoiczku z ciasną pokrywką wstrząsnąć wszystkimi składnikami dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
6
Składniki sałatki zalać sosem; delikatnie wymieszać. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
7
Podawać w temperaturze pokojowej i przechowywać w lodówce wszelkie resztki.