Sałatka z kopru włoskiego i selera z pestkami dyni

Sałatka z kopru włoskiego i selera z pestkami dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z kopru włoskiego i selera z pestkami dyni. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście pietruszki, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego I Selera Z Pestkami Dyni, Kolacja: zupa z dyni i kopru włoskiego z kandyzowanymi pestkami dyni, oraz Sałatka z selera i kopru włoskiego – dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz seler, koper włoski, pietruszka isienki dyni w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
Koper WłoskiKoper Włoski
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W małej miseczce ubić olej i sok. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać z warzywami. Wrzucić większość sera; top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
PieprzPieprz
SokSok
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Bon Appétit
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn