Sałatka z kopru włoskiego i selera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z kopru włoskiego i selera. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, koper włoski, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koper włoski i seler, Seler, jabłko i koper włoski, oraz Seler, Jabłko I Koper Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet i cukier wymieszać na dnie miski i ubić w oleju.
Dodaj slaw do miski. Koper posiekać i dodać do kapusty. Ćwiartować cebulę kopru włoskiego, odciąć rdzeń i cienko pokroić, dodać do kapusty.
Do sałatki dodać seler i bazylię, wymieszać, doprawić solą i pieprzem, do smaku.