Sałatka z kopru i rukoli jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 20 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 50 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego, Rukoli I Czerwonej Cebuli, Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego i rukoli, oraz Sałatka z kopru włoskiego, krwistej pomarańczy i rukoli podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć żurawinę, ocet z czerwonego wina, ocet balsamiczny, czosnek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Ocet Winny Czerwony
żurawina
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
W dużej salaterce, połączyć rukolę, koper włoski, radicchio i pekan. Winegret wymieszać i zalać sałatką. Rzucaj dobrze i podawaj od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół