Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami

Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kopru włoskiego, oliwy z oliwek, pomarańczy pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczą, zielonymi oliwkami i pistacjami, Sałatka z kopru włoskiego, buraków i pomarańczy z oliwkami, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy Z Czerwoną Cebulą I Oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij końce pomarańczy, a następnie odetnij skórkę i zewnętrzną błonę owoców w szerokie paski, podążając za krzywą pomarańczy za pomocą noża. Odrzuć skórkę; pokroić owoce w poprzek o grubości 1/2 cala i ułożyć plastry na dużym talerzu.
Opłucz koper włoski i cienko pokrój w poprzek (lub użyj mandoliny); ułóż plastry na pomarańczach.
Oliwę z oliwek skropić równomiernie koprem włoskim i posypać solą i pieprzem do smaku. Oliwki rozsypać na sałatkę.