Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami

Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami
Sałatka z kopru włoskiego i pomarańczy z zielonymi oliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka kopru włoskiego, oliwy z oliwek, pomarańczy pępka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczą, zielonymi oliwkami i pistacjami, Sałatka z kopru włoskiego, buraków i pomarańczy z oliwkami, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy Z Czerwoną Cebulą I Oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij końce pomarańczy, a następnie odetnij skórkę i zewnętrzną błonę owoców w szerokie paski, podążając za krzywą pomarańczy za pomocą noża. Odrzuć skórkę; pokroić owoce w poprzek o grubości 1/2 cala i ułożyć plastry na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Opłucz koper włoski i cienko pokrój w poprzek (lub użyj mandoliny); ułóż plastry na pomarańczach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
3
Oliwę z oliwek skropić równomiernie koprem włoskim i posypać solą i pieprzem do smaku. Oliwki rozsypać na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn